Sommerlejr 1 Info
Viby Badminton Klub Logo

Viby Sommerlejr 1- 2020


Kære sommerlejrdeltager. VI ER KLAR!!!

 

OG - Vi glæder os som sædvanlig til at afholde en IGEN – hel fuld sommerlejr!

 

Vi har efter de seneste udmeldinger omkring retningslinjerne i forbindelse med COVID-19, holdt møder i udvalget, med trænere og er helt trygge ved at vi kan afvikle en super fed lejr i trygge rammer!

 

Enkelte ting bliver naturligvis anderledes end ”det plejer” – men det forventede vi alle og er bare lykkelige over at kunne komme i hallen til sommer igen.

 

Her kort ridset op:

 

 • Vi er nødsaget til at understrege af aflevering og afhentning IKKE er med forældre i hallen. Man møder omklædt.
  Vi skal nok sende nærmere præcis information omkring fremmøde første dag.
  Sommerlejren er hver dag fra kl. 9-15. I tidsrummet 15-17 er der mulighed for ”fri leg” – Vi har dog kun en hal til rådighed fra 15-17 (Hvor der må være maks 18 spillere) Så vi kan desværre ikke garantere at der er haltid til ALLE samtidigt i dette tidsrum. MEN vi sørger selvfølgelig for at alle får lov! Der er selvfølgelig voksne til stede – både I hal, cafeteria, ude! Det plejer dog at passe fint. MANGE er godt flade kl. 15 og hentes af forældre, andre er (også flade😊) og er bare til et spil kort med venner/veninder.

 

 • Der vil være 3 rimelig faste grupper der i ”haltid” træner sammen. Vi kommer naturligt til at lave aktiviteter (ude) så hele lejren (ansvarligt) er sammen. Nærmere info omkring grupper kommer.

 

 • Overnatningen torsdag er vi desværre, som flere allerede har forventet det, nød til at droppe i år.

 

 • Der vil naturligvis blive holdt afstand som vi kan, sprittet af løbende, blive skiftet bolde, frivillige vil spritte af efter alle dage i hallen mm.

 

 • Der er 2 (DYGTIGE OG FORVENTNINGSFULDE) trænere på i alle grupperne.

 

 • Vores normale buffet, vil i år være en ”madpose” med sandwich, frugt, bar/snack, juicebrik el. lign. Der er eftermiddagskage hver dag😊 HUSK DRIKKEDUNKE hjemmefra.

 

 • Der vil være mulighed for at købe lidt slik / sodavand / pose minichips hver dag. Giv HELST ungerne et passende beløb med hver dag – så slipper vores trænere for at høre lille ”Jens” på 8 om han nu også skal købe for alle 100 kr. i dag😊

 

 

Igen, vi glæder som altid! De fleste af os har vænnet os til at tingene er lidt anderledes end det plejer, så det håber vi på Jeres forståelse for.

 

VI SES.

 

Bedste hilsener

Sommerlejrteamet Viby BK

Sted

Viby Badminton Klub - Vårkærvej 71, 8260 Viby J

Vi opfylder persondataforordningen, og vores privatlivspolitik kan rekvireres ved henvendelse til Nichlas Nørgaard

på mail: nichlasbusch@gmail.com eller tlf. 60 77 56 31

Copyright @Viby Badminton Klub

Viby Badminton Klub

Vårkjærvej 71

8260 Viby J