Senior

Senior

 

Vi har i Viby Badminton Klub en af landets største seniorafdelinger og kan tilbyde træning og trænere på et højt niveau, så du kan blive udfordret som badmintonspiller. Samtidig er der rig mulighed for at spille holdturnering på et af vores mange seniorhold, som giver mange gode oplevelser både badmintonmæssigt og socialt.


Selvom vi er en stor klub med mange seniorspillere, gør vi meget ud af at samle klubben, så folk kender hinanden på kryds og tværs af træningstrupper og holdturneringshold. Derfor har vi i seniorafdelingen mange sociale arrangementer, og sammenholdet og den sociale ånd, som er i seniorafdelingen i klubben, er et af vores vigtigste kendetegn.


Det er vigtigt for os, at gamle såvel som nye spillere – uanset om de er tilflyttere eller kommer op fra ungdomsafdelingen – føler sig velkomne i vores seniorafdeling, og vi gør derfor meget for, at de hurtigt kommer til at føle sig en del af fællesskabet hos os.


Du er velkommen til at læse mere om seniorafdelingen på de forskellige underfaner her på hjemmesiden – og til at følge med i livet i klubben på Facebook og Instagram!