Mandagsfjer

Mandagsfjer


Mandagsfjer er Viby Badminton Klubs tilbud til unge voksne som gerne vil have støvet ketcheren af eller har lyst til at prøve kræfter med badminton som nybegynder. Holdet er primært målrettet unge i alderen 20-30 år, som både ønsker at spille badminton, få motion og ikke mindst have noget socialt samvær med ligesindede. I hver træning vil der være et kortere teknisk fokus (slagteknik, benarbejde eller kamptaktik) efterfulgt af småspil og badmintonkampe. Niveauet på holdet er ”begynder – let øvede”.


Træningen foregår hver mandag fra 19:00-20:15 i Viby Badminton Klub. 


Udover træningen vil der blive arrangeret en intern turnering en fredag eller søndag aften samt en turnering i samarbejde med en samarbejdsklub, som har hold lignende Mandagsfjer.

Sæson 2020/21

Trænerne i denne sæson er Mark Mohr Damgaard og Cecilie Clingman. I er velkomne til at kontakte os på Facebook eller herunder, hvis I ønsker yderligere information eller har nogle spørgsmål.


Sæsonen i år starter mandag d. 7. september 2020 og prisen for at deltage på Mandagsfjer i sæson 2020/21 er 600 kr. pr. halve sæson.

Træner

 

Cecilie Clingman

Telefon:

30 13 34 49

Mail:

clingmancecilie@gmail.com 

 

 

Billede er på vej

Træner


Mark Mohr

Telefon:

28 51 89 99

Mail:

mark.mohr@hotmail.com