Mandagsfjer

Mandagsfjer


Mandagsfjer er Viby Badminton Klubs tilbud til unge voksne som gerne vil have støvet ketcheren af eller har lyst til at prøve kræfter med badminton som nybegynder. Holdet er primært målrettet unge i alderen 20-30 år, som både ønsker at spille badminton, få motion og ikke mindst have noget socialt samvær med ligesindede. I hver træning vil der være et kortere teknisk fokus (slagteknik, benarbejde eller kamptaktik) efterfulgt af småspil og badmintonkampe. Niveauet på holdet er ”begynder – let øvede”.

 

Vi har to hold hver mandag. Det første hold er fra 18:00-19:00 og det andet hold er fra 19:00-20:15. Det hele foregår i Viby Badminton Klub. 

 

Udover træningen vil der blive arrangeret en intern turnering samt en turnering i samarbejde med en samarbejdsklub, som har hold lignende Mandagsfjer.

 

Sæson 2022/23

Trænerne i denne sæson er Jeppe Helenius og Cecilie Clingman. I er velkomne til at kontakte dem på Facebook eller herunder, hvis I ønsker yderligere information eller har spørgsmål til holdene.

 

Sæsonen i år starter i starten af september 2022 og prisen for at deltage på Mandagsfjer i sæson 2022/23 er 600 kr. pr. halve sæson.

 

Vi har mulighed for at tilbyde prøvetræning. Skriv til enten Jeppe eller Cecilie for tilmelding til prøvetræning. Der er også ledige pladser på holdet.

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen i Viby Badmintonklub.

Træner

 

Cecilie Clingman

Telefon:

30 13 34 49

Mail:

clingmancecilie@gmail.com 

 

 

Billede er på vej

Træner


Jeppe Helenius

Telefon:

53 34 03 25

Mail:

jeppehele9us@gmail.com