Miniton

Hvad er MiniTon?

 

Viby Badminton Klub inviterer de yngste til at lære badminton gennem leg.

 

MiniTon er forældre/barn-badminton på børnenes præmisser med en legende tilgang, så de får den bedst mulige start på et forhåbentlig langt liv som badmintonspiller. I centrum er glæden ved at bevæge sig, leg med bold og ketsjer og det at indgå i et fællesskab. Deltagelse på MiniTon skal således også kunne gøre børnene klar til deltagelse i andre idrætter end badminton, hvis børnene på et tidspunkt får andre idrætsinteresser. Vi håber dog på, at børnene ønsker at fortsætte på vores ’almindelige’ begynderhold, når de bliver for store til MiniTon.

 

Til MiniTon er forældrene en aktiv del af træningen. Forældrenes rolle er primært at kaste bolde til børnene og deltage i forskellige lege og aktiviteter.

Med andre ord er MiniTon kvalitetstid for børn og forældre og giver den allerbedste start på søndagen. Forælderens rolle kan også varetages af en ældre søskende eller bedsteforælder. Der kræves en forælder/anden voksen pr. barn.

MiniTon 2023/2024


MiniTonansvarlige, Jesper, samt hjælpetrænerne, Marie og Emil, byder velkommen til MiniTon.

 

Man kan deltage i MiniTon fra den halvsæson, man fylder 4 år til den sæson man fylder 8 år.

Efterårssæsonen er for børn, der er født mellem 2016-2019.
Forårssæsonen er for børn, der er født i første halvår af 2020 til børn født i 2016.

 

Der er MiniTon hver søndag kl. 09.00-10.30 (den første time trænes der, og den sidste halve time er der frit spil).

 

De første 3 gange er helt GRATIS, så I får tid til at prøve, om det er noget for jeres barn. Vi stiller også låneketsjer til rådighed.

 

Priserne for 2023/2024 er kr. 600,- per halvsæson (første halvsæson: 29. august – 19. december 2023 / 2. halvsæson: 9. januar – 5. maj 2024).

 

Vi glæder os til endnu en god sæson.

 

Hvis I vil prøve, om MiniTon er noget for jer, er I velkomne til at tage kontakt til Jesper Fauerskov for at høre, om der er plads på holdet (se kontaktinfo nedenfor).

Træner Miniton


Jesper Fauerskov


Telefon:30 63 88 17

Mail: jesper.fauerskov@dgi.dk