Ungdom
Viby Badminton Klub Logo

UngdomViby Badminton Klub har en stor og velfungerende ungdomsafdeling. Vi har spillere på alle niveauer lige fra Miniton-nybegyndere til spillere i mester- og eliterækkerne.


Vi satser på talentudvikling og har derfor tilknyttet en trænerstab med stor teoretisk og praktisk erfaring samt en fantastisk evne til at omsætte viden til praktisk læring for hver enkelt ungdomsspiller - tilpasset den enkeltes niveau, behov og temperament.


Aktivitetsniveauet i VBK er højt og vi deltager i både holdturnering og individuelle turneringer. Vi arrangerer selv stævner i alle aldersklasser, og i påsken afholder vi vores store traditionsrige AROS Junior Cup. Endelig har vi fællestræninger i de fleste ferier og arrangerer også ekstra træningsamlinger.


Vi lægger stor vægt på at dyrke holdånd, og vi holder en række arrangementer i løbet af sæsonen, hvor vi mødes udenfor banen og lærer hinanden bedre at kende.


Har du lyst til at spille badminton i Viby Badminton Klub så kontakt vores cheftræner her på siden og aftal hvornår du kan komme og prøve at træne med på et af vores hold.

Træner


Ungdom og senior


 

Kristian Sørig

Telefon:

60 15 48 23

Mail:

kristiansoerig@gmail.com

 

Vi opfylder persondataforordningen, og vores privatlivspolitik kan rekvireres ved henvendelse til vores kasserer: Niels Pedersen på mail: npa@mail.dk

Copyright @Viby Badminton Klub